Borstzorg

Onze blog

Oktober = maand tegen borstkanker

Borstkanker is de meest voorkomende vorm van kanker bij vrouwen. In oktober staan we met zijn allen extra stil bij deze ziekte. Wie ooit met borstkanker is geconfronteerd, krijgt in die maand een symbolisch en krachtdadig hart onder de riem.

Lever je gebruikte borstprothese in.

Draag je sinds kort een nieuwe borstprothese? Geef je oude prothese dan een mooie bestemming. Thuiszorgwinkel zamelt oude borstprotheses in voor arme vrouwen die zelf weinig kans maken op een externe borstprothese. De ingezamelde protheses worden verdeeld naar Roemenië en Moldavië. Samen gaan we zo wereldwijd de strijd tegen borstkanker aan.

Discreet en doeltreffend.

Laat je bij Thuiszorgwinkel discreet adviseren rond borstzorg. Onze bandagisten helpen je om je terug op en top vrouw te voelen na een borstoperatie.

Geef een reactie