Borstzorg

Over ons

Hier wordt zorg mooi

Zich opnieuw mooi en vrouwelijk voelen is belangrijk voor een vrouw na een borstoperatie.

Thuiszorgwinkel Nazareth is een unieke Thuiszorgwinkel, gespecialiseerd in borstzorg. In ons borstzorgcentrum begeleiden we je vanaf de diagnose borstkanker tot je weer helemaal lekker in je vel zit. Onze experts geven je een zicht op de mogelijkheden van borstprothesen, lingerie en badmode.

Je staat er niet alleen voor. Samen kijken we wat jij nodig hebt.

 

_DSC3747

 

Speciale ruimte en aandacht

Vrouwen voelen zich kwetsbaar na een operatie waarbij hun borst of een deel ervan werd geamputeerd. We raden je daarom aan om een afspraak te maken voor je langskomt. Dan nemen we uitgebreid de tijd om je zorgvuldig te helpen bij het kiezen van een borstprothese, lingerie of badmode.

In ons borstzorgcentrum hebben we speciale consultatieruimtes voor je ingericht waar je in alle discretie voor, tijdens en na je behandeling terecht kan met al je vragen. Een medewerkster ontvangt je zodat je privacy absoluut gewaarborgd is. In de ruime paskamers heb je de mogelijkheid om in alle rust modellen te passen en te proberen.

 

Advies op maat

Iedere vrouw is anders. Het assortiment borstprothesen is dan ook zeer uitgebreid. Onze bandagiste staat garant voor het aanmeten van een goed passende borstprothese. Samen zoeken we naar de borstprothese die het beste past bij jouw individuele behoeftes.

Daarbij hoort uiteraard een ruime collectie van de mooiste lingerie, badmode, homewear en sportkleding, gans het jaar door. Tijdens je bezoek wordt je bijgestaan door één van onze twee lingerieconsulenten. Ze geven persoonlijk advies zodat je de juiste lingerie kiest.

 

Teveel om alleen te kiezen

Het aanbod prothesen, lingerie en badmode bij Thuiszorgwinkel Nazareth is heel uitgebreid. De nieuwe situatie waaraan je misschien nog wat moet wennen en het grote aanbod maken alleen kiezen vaak moeilijk. Breng daarom gerust iemand van je familie of een goede vriendin mee.

Ben je op zoek naar een comfortabele beha of wil je de laatste modetrends volgen? We hebben voor ieders stijl en voor elk budget een ruim aanbod.

 

_DSC3773 aangepast

 

Comfort en elegantie gaan perfect samen

Ieder seizoen kiezen we immers voor jou een mooie en leuke collectie lingerie en badmode uit, die tevens een perfecte pasvorm en een uitstekend draagcomfort garandeert. Voor de sportievelingen is er een collectie sportkledij  en sportbeha’s. Ook homewear en nachtkledij behoren tot ons aanbod.

Kom zeker onze collecties ontdekken.

 

Specifieke zorgen

Voor dames  die last hebben van lymfoedeem, bieden we een oplossing op maat. Onze bandagiste  maakt graag tijd voor je om met zorg een correcte armkous met bijhorende handschoen aan te meten.

Ondersteunend op de behandeling bieden we ook lymfedrainage toestellen aan. Zo kan je thuis of op reis je behandeling zonder onderbreking toepassen.